Turističko razgledanje Beograda

Turističko razgledanje Beograda koje vam omogućava Pink Taxi pruža neponovljivo iskustvo upoznavanja sa najvažnijim znamenitostima grada. Rezervišite uslugu turističkog razgledanja Beograda unapred putem broja 19803, aplikacije ili Vibera!

Razgledanje Beograda iz drugog ugla idealno je za turiste

Pink Taxi je omogućio razgledanje Beograda i obilazak najvažnijih znamenitosti iz potpuno drugog ugla u odnosu na sve druge turističke ponude.

Razgledanje Beograda sa vozačem je sjajna opcija da oduševite svoje goste ili poslovne partnere koji se još uvek nisu upoznali sa bogatom turističkom ponudom glavnog grada Srbije.

Za razliku od drugih turističkih tura, rezervacijom usluge turističkog razgledanja Beograda kod nas, dobija se personalizovano iskustvo i ispunjavaju jedinstvene želje klijenata.

U Beogradu postoji veliki broj znamenitosti vrednih divljenja, a moguće je napraviti i turu po gradu koja će turistima omogućiti da steknu širu sliku o izgledu našeg lepog grada.

Zakaži obilazak

Kako izgleda turističko razgledanje Beograda sa vozačima iz Pink Taxi-ja?

Ukoliko želite da svojim gostima omogućite najlepše, najefikasnije i najudobnije razgledanje grada i upoznavanje sa znamenitostima koje Beograd ima, Pink Taxi je prava adresa za vas.

Putnici donose odluku o tome šta žele videti, koliko će se zadržati na određenoj lokaciji i kakav će biti plan puta. Naši vozači su tu da daju predloge, pomognu i sugerišu ukoliko smatraju tura može izgledati još atraktivnije.

Osim toga, naši profesionalni vozači zaduženi su za to da celokupna vožnja protekne maksimalno udobno, bezbedno i efikasno. Sve po željama i potrebama putnika!

Ukoliko putnici nemaju posebnu želju šta bi od znamenitosti grada Beograda želeli da obiđu i vide, naši vozači mogu predložiti nekoliko lokacija koje se moraju videti.

Prednost angažovanja Pink Taxi službe i naše usluge za turističko razgledanje Beograda jeste u tome što klijenti sami mogu određivati svoju turu i lokalitete za obilaske.

Za razliku od većih turističkih grupa, obilazak grada sa sopstvenim vozačem mnogo je efikasnije i turistima pruža mogućnost da provedu kvalitetan dan sa odabranim prijateljima!

Jednim pozivom rezervišite turističko razgledanje Beograda

U Beograd vam stižu gosti ili poslovni partneri iz druge države, želite da im pokažete grad, a nemate puno vremena?

Pink Taxi je za vas pripremio odlično rešenje!

Turističko razgledanje Beograda nudimo kao uslugu za efikasno upoznavanje sa gradom i svim njegovim znamenitostima.

Dovoljno je da na vreme rezervišete svoje vozilo putem broja 19803, Pink taxi aplikacije ili Vibera na 060/488-9979.

Cena za turističko razgledanje grada Beograda zavisi od pređene kilometraže i drugih faktora. Obračunava se na kraju puta kada se obavlja i plaćanje, ali se o dodatnim informacijama možete raspitati pozivom na pomenute brojeve telefona.

Plaćanje je moguće u kešu i Visa platnim karticama!

Informišite se o cenovniku Pink Taxi usluga i uverite se u povoljne cene!

Pogledajte i koje smo još posebne usluge ponudili:

🇷🇸🇬🇧
Pozovite