Taxi do aerodroma

Taxi do aerodroma je jedna od usluga koju Pink Taxi sa zadovoljstvom pruža svojim putnicima. Iskusni vozači, moderna vozila i ljubazna usluga učiniće da vaše putovanje protekne maksimalno komforno. Vožnju do aerodroma zakažite unapred i obezbedite udoban i efikasan transport!

 

Pozovi taxi

Taxi do aerodroma cena - Koliko košta taxi do aerodroma Nikola Tesla u Pink Taxi-ju?

Pre nego što se odlučite da zakažete svoju vožnju do aerodroma Nikola Tesla, verujemo da će vam biti važno da se informišete o cenama ove usluge u Pink Taxiju.

Taxi cena do aerodroma varira u zavisnosti od toga u kom delu grada se nalazi početna tačka vožnje i tarife određene prema tome koje doba dana je u pitanju.

Zbog toga smo u nastavku prikazali koliko će novca biti potrebno odvojiti za naknadu usluge transporta do aerodroma iz različitih delova grada prema sve 3 tarife.

Evo i zbog čega se Pink smatra za najjeftiniji taxi do aerodroma.

Taxi do aerodroma - cena zakazivanja iz centra grada

Trg Republike uzeli smo kao glavnu polaznu tačku iz centra grada ka aerodromu, prema kojoj ćemo vam pokazati kako izgleda obračun cena za vožnju do beogradskog aerodroma.

Taxi prevoz do aerodroma Nikola Tesla sa Trga Republike će vas prema kilometraži od 20km za prve dve tarife koštati:

  • 1 tarifa radni dan 06:00 - 22:00 - 2.450 dinara;
  • 2 tarifa radni dan 22:00 - 06:00 + nedelja i praznici - 3.000 dinara.

Taxi do aerodroma Beograd - udaljenost do 50km na periferiji grada

U slučaju da se polazna tačka za vaš taksi prevoz do aerodroma nalazi izvan teritorije grada i primera radi iznosi 30 km dodatne udaljenosti od centra grada, uključuje se treća tarifa i prema tome cena izgleda ovako:

  • 3 tarifa se računa kada je polazna tačka van teritorije grada.

Možete pogledati i cenovnik Pink Taxi usluga i sami izračunati cenu prevoza do aerodroma u zavisnosti od vaše udaljenosti i doba dana. 

Nemamo fiksne cene za transport do aerodroma koje nudimo putnicima, ali ste na primerima iznad mogli da se upoznate sa metodom računanja i okvirnim cenama za date udaljenosti.

Taxi sa aerodroma  - komforna vožnja posle puta

Tu smo za vas i ukoliko vam je potreban taxi sa aerodrome do željene destinacije.

Dovoljan broj naših vozača svakodnevno se u bilo koje doba dana nalazi ispred terminala aerodroma Nikola Tesla, čekajući putnike koji su tek sleteli i nudeći im udoban transport do kuće.

Pozovite našu službu nakon sletanja, ili prosto pronađite Pink taxi na licu mesta i smestite svoje kofere u naše pouzdano vozilo.

Rezervišite Pink Taxi do aerodroma i omogućite sebi komforno putovanje

Ukoliko želite da vam celokupno putovanje počne baš onako kako ste želeli, zakažite svoju vožnju do aerodroma u Beogradu u Pink Taxi-ju. Mi smo zaduženi za udoban i bezbedan transport, naši vozači sigurno stižu na dogovorenu adresu na vreme, dok je na vama samo da se spakujete i krenete.

Pozivom na dobro poznat broj 19803, slanjem poruke putem Vibera na 060/488-9979, ili putem naše aplikacije, imate opciju rezervacije brze, efikasne, udobne i pre svega sigurne vožnje do aerodroma.  

Vožnja se plaća po dolasku na adresu, odnosno na kraju vožnje, dok je plaćanje moguće i platnim karticama:

  • Visa;
  • Maestro;
  • Master Card;
  • Dina.

Proverite zbog čega je Pink Taxi najisplativiji taxi u gradu!

🇷🇸🇬🇧
Pozovite