PINK TAXI BEOGRAD
19803; 0800-11-98-03; 060 488-99-79; 065 488-99-77; 069 488-99-77

O Pink Taxiju


O kompaniji

Za razliku od brojnih udruženja, Pink taksi je preduzeće postoji od 01.12.1994. godine.
Pink taksi je u isto vreme i inovator i pratilac savremenih trendova taxi prevoza što se ogleda u konstnantnom poboljsanju usluga koje pruza.

Od dana nastanka pa do danas, ide uzlaznom linijom, i povećanjem broja vozila, a i dizanjem kvaliteta usluga taksi prevoza, o čemu svoj sud mogu dati stalni korisnici naših usluga, i milioni prevezenih građana.

U mreži Pink taksija sva vozila su opremljena radio stanicom, a prosečno vreme dolaska u zavisnosti od vremenskih prilika je od 3-5 minuta.
Veliki broj vozila, kao i uslovi i pravila rada učinila su da Pink Taksi postane jedno od naj-poželjnijih preduzeca za rad taksista, kao i jedno od najvise korišćenih i prepoznatljivih preduzeća.

Pink taksi ima profesionalne taksiste sa dozvolom za rad, koji su uvek ljubazni i maksimalno profesionalni, i sa, za naše uslove, odličnim automobilima. Pored toga napominjemo da je naš radio centar najprofesionalniji u gradu, sa ljubaznim i obučenim operaterima koji rade svoj posao na jednim ciljem - zadovoljstvo korisnika prevoza.

Vozila Pink Taxija

Vozila Pink Taxija su po pravilu nepušačka vozila.Prosečna starost taksi vozila je manje od 6 godina što Pink Taxi po kvalitetu voznog parka stavlja na prvo mesto u Beogradu ispred ostalih taksi preduzeća i udruženja.

Napominjemo da je uvek moguće zahtevati određen tip vozila. Pink Taksi ima stroge norme čistoće, tako da svako vozilo mora biti čisto kako spolja tako i iznutra, a čistoća i ispravnost se redovno i vanredno proveravaju.

Pravilnik - Kodeks ponaŠanja

Svaki taksi vozač pink taksija mora da zadovolji sve norme i kodekse ponašanja koji su propisani pravilnikom o radu radio mreže i drugim aktima našeg preduzeća, a koji su vrlo strogi i na visokom nivou.

Svaki taksi vozač svojim kulturnim ljubaznim ponašanjem, kao i svojim ličnim izgledom i izgledom taksi vozila mora dostojno predstavljati Pink Taxi, kako pred strankma tako i prema svim ostalim faktorima koji su neposredno vezani za taksi delatnost (prema ostalim učesnicima u saobraćaju i dr.).

Svi operateri koji rade u Call Centru Pink Taxija moraju biti maksimalno ljubazni uz obavezu da svojom brzinom, preciznošću i efikasnošću u što kraćem vremenu usluže stranku tako da ona dopije tačnu informaciju za koje vreme i koje taksi vozilo joj dolazi na željenu destinaciju.

Takođe svojom profesionalnošću operateri Call Centra Pink Taksija moraju uspostaviti kvalitenu vezu sa članovima radio sistema t.j. taksi vozačima kako bi i on dobili brzu, preciznu i kvalitetnu uslugu.

vizija

Kreiranje i održavanje moderne, efikasne i jeftine taksi infrastrukture u Beogradu.


NajČeŠĆa pitanja

Kako se u Pink taksju naplaćuje prtljag?
Kako se u Pink taksju naplaćuje vožnja kućnih ljubimaca?
Kako se u Pink taksju naplaćuje prevoz tehničkih stvari?


Za ova pitanja odgovor je isti. Pošto u uredbi o taksi prevozu ne postoji precizno regulisana naplata gore navedenog, a ista to dozvoljava kao posebnu naplatu.
Praksa u Pink taksiju je ista kao kod većine preduzeća i uduženja pa se naplata o prevozu gore navedenog vrši uz dogovor sa taksistom o visini cene pre, ali uvek pre započete vožnje. U svakom slučaju cena prevoza prtljaga, tehničkih stvari i kućnih ljubimaca je minimalna i najpovoljnija.

Prtljag do aerodroma, železničke i autobuske stanice kao i sa tih destinacija se ne naplaćuje ni za telefonski naručene vožnje a ni prilikom direktnog zaustavljanja vozila na ulici.

Kako se u Pink taksju naplaćuje šlepovanje drugog vozila sajlom ili krutom vezom?

Pink taksi pruža uslugu šlepovanja vozila sajlom i rudom. Prilikom šlepovanja vozila uvek se mora voditi računa da se ispune svi uslovi propisani zakonom i maksimalno se vodi računa o bezbednosti po onoga ko se šlepuje i ostalih učesnika u saobraćaju. Cena se dogovara sa taksistom, a u obzir se uzima sve (dužina šlepovanja, stanje šlepovanog vozila i tome slično), ukoliko se proceni da šlepovanje sajlom ili rudom nije bezbedno ili je neostvarljivo, Pink taksi će svojim strankama preporučiti druge vidove šlepovanja.

Da li korisnik taksi usluga mora da plati vožnju ukoliko je ona ranije završena zbog nepredviđenog događaja poput eventualnog kvara na vozilu taksiste i sl., i koliko?

Ako dodje do završetka vožnje pre odredišta koje je stranka želela, a raniji završetak vožnje je usled kvara na vozilu taksiste ili tome slično, stranka plaća cenu koji je otkucao taksimetar umanjenu za start i umanjenu za popust ako je vožnja bila na telefonski poziv.


identifikacijA firme

Preuzmite dokument (PDF)
PIB: 109523433Za sve dodatne informacije i objašnjenja, obratite se radio centru Pink Taxija na brojeve 19803, 0800 11 9803 i 065 488 99 77.

JEDNOSTAVAN BROJ
19803

BESPLATAN POZIV
0800 11 9803

MOBILNI BROJ
060 488 99 79
065 488 99 77
069 488 99 77

rent a car beograd

Informacije

Udruženje

  • Statistike
  • Fudbalski Klub
  • Fotografije
  • Priznanja
  • Informacije za članove

Copyright © Pink Taksi Sva prava zadržna.Email Webmaster