Iznajmljivanje vozila sa vozačem

Iznajmljivanje vozila sa vozačem nudimo kao uslugu koja je naročito pogodna za poslovne ljude koji žele bezbedan i pouzdan transfer u svakom trenutku užurbane svakodnevice, ali i turiste. Zakazivanjem usluge vožnje sa personalnim vozačem obezbedite sebi efikasan transport onda kada vam je to najpotrebnije. Pozovite nas na broj 19803 ili putem aplikacije i Vibera i zakažite usluge ličnog vozača!

 

Zakaži vožnju

Efikasna i pouzdana usluga iznajmljivanja vozila sa vozačem u Pinku

Usluga najma vozila sa vozačem za prevoz namenjena je za sve one koji u toku dana moraju promeniti više lokacija i na svakoj biti tačno na vreme.

Samim tim, ovaj tip transporta rešava vas muka traženja parkinga i olakšava izbegavanje gradske gužve, jer taksi vozila imaju svoju traku na najvažnijim saobraćajnicama u gradu, što izuzetno olakšava transfer.

Jedan od problema koji se može javiti kada je neophodno promeniti više lokacija u danu, jeste i čekanje taksija. Nekada i najkraći rokovi od 5 minuta za dolazak taksija mogu biti kobni po vaš prebukiran raspored i prevoz po gradu kao što je Beograd.

Sve ovo rešava iznajmljivanje automobila sa vozačem u Pinku!

Pouzdana i efikasna usluga najma vozila po svim standardima u Pinku

Ukoliko se odlučite za najam vozila sa vozačem, to je za nas jasan signal da vam je potrebna usluga na najvišem nivou kvaliteta.

Iako smo se postarali da svaka vožnja sa Pinkom bude maksimalno udobna, efikasna i bezbedna, najam vozila sa vozačem jeste posebna usluga u koju smo uložili posebne napore u težnji da odgovorimo i na najzahtevnije potrebe naših putnika kada je prevoz u pitanju.

Rent a car sa vozačem u Pinku našim putnicima donosi profesionalnu, pouzdanu i luksuznu uslugu za prevoz putnika koju pružaju vozači.

Osim toga, možemo vam obezbediti vozila visoke klase poslovnog i ozbiljnog izgleda, kako biste izgledali što reprezentativnije tokom posete sastancima i kroz vreme provedeno sa poslovnim partnerima.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem - prednosti u odnosu na klasičnu taxi uslugu

Evo i koje su prednosti za iznajmljivanje auta sa vozačem za razliku od klasične taxi usluge kod nas:

  • Cena taxi usluge - ukoliko se odlučite za najam vozila za ceo dan, ova opcija će vam se svakako više isplatiti, nego da ceo dan poručujete nove vožnje kada imate puno obaveza i neophodan vam je transfer na više udaljenih lokacija tokom dana;
  • Maksimalno profesionalna usluga - iako se i klasične taxi vožnje u Pinku odlikuju izrazito kvalitetnom uslugom, najam vozila sa vozačem podiže lestvicu na viši nivo. Za ovaj tip usluge se angažuju isključivo vozači sa bogatim iskustvom i odličnim veštinama za međuljudske odnose;
  • Udobnost tokom vožnje - za najam sa vozačem šaljemo isključivo kvalitetnija vozila novije generacije, visoke udobnosti i luksuznog spoljašnjeg i unutrašnjeg izgleda.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem cene i zakazivanje jednim pozivom

Najam vozila sa vozačem je potrebno zakazati vožnju unapred, putem kontakt telefona 19803, aplikacije ili preko Vibera na 060/488-9979. Potrudili smo se da cene budu maksimalno povoljne, ali i usklađene sa svim pogodnostima koje pružamo.

Nakon što nas pozovete i date nam informacije o tome na koliko vam je vremena potrebna usluga, dogovorićemo se oko cene i obezbediti vozilo i vozača za transfer.

Pink Taxi cenovnik će vas uveriti u naše povoljne cene i pokazati zbog čega smo najbolja opcija za transport putnika širom i izvan Beograda.

Osim usluge za iznajmljivanje vozila sa vozačem, možete nas kontaktirati i za taxi transfer do aerodroma Nikola Tesla u dogovoreno vreme.

🇷🇸🇬🇧
Pozovite